Spuma de ton

Postat de caroline in Ton
1 Ian 2013 | 5302 vizualizari
Spuma de ton

foarte usor de facut si tare bun la gust...

Ingrediente

  • 150 gr unt
  • 150 gr ton la cutie
  • 2 bucati ansoa in ulei
  • capere
  • 1/2 lamaie
  • 1 castravete murat

Mod de preparare

Intr-un bol punem untul la temperatura camerei si il amestecam cu tonul scurs de ulei,bucatile de ansoa,citeva capere.

Se amesteca totul cu o lingura de lemn ,pina devine o compozitie cremoasa.

Se adauga apoi sucul de la jumatate de lamaie si amesteca.

Se orneaza dupa placere.

Eu am ornat folosind un castravete murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spuma de ton

Postat de Sylvia

Spuma de ton

 Cu robotul de bucatarie mixam totul pana obtinem o pasta fina, adaugam smantana vegetala si condimentele .  Amestecam cu grija pana obtinem o pasta omogena.Adaugam uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.01.2013, 00:56
E mai mediteranean un pic
la 01.01.2013, 01:35
la 01.01.2013, 02:27
la 01.01.2013, 10:52
Asta-mi place mult!
la 01.01.2013, 11:37
meri...poftim la masa

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking