Stelute cu pasta de branza si somon afumat

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
4 Oct 2010 | 14488 vizualizari
Stelute cu pasta de branza si somon afumat

Foarte rafinat si usor de facut.

Ingrediente

  • un pachet de aluat frantuzesc congelat
  • o cutie branza de vaci grasa
  • 100 g file de somon afumat
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • o legatura de marar verde

Mod de preparare

Somonul afumat se mixeaza impreuna cu branza pana devine o pasta fina, se amesteca cu mararul tocat fin si zeama de lamaie. Se pune la rece.

Foaia de aluat se lasa la dezghetat si se decupeaza in stelute. Se coc la foc mediu pana se umfla si se rumenesc usor. Cand s-au racit se umplu cu pasta de somon si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu pasta de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi frantuzesti

Postat de rocsi_1612

Cartofi frantuzesti

Spalam cartofii, ii punem la fiert cu tot cu coaja. Ii fierbem cam 25 de minute.  Cand sunt gata, ii scurgem de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece, ii scurgem iarasi si ii lasam sa se...

Citeste continuarea

Garnitura ciuperci umplute la cuptor

Postat de MotanLaOale

Garnitura ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile se curata de pielita si se rup coditele. Se spala si se lasa la scurs si uscat. Coditele se toaca marunt. Baconul se taie bucati marunte. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2010, 21:41
minunate trebuie sa mai fie..........mmm..................si-mi place si platoul.
la 04.10.2010, 21:43
pt musafirii de duminica trecuta?
la 04.10.2010, 21:54
intr-adevar...rafinat si usor de facut
la 04.10.2010, 21:55
Ela, pentru cei de ieri Au fost extraordinar de bune!
la 04.10.2010, 22:06
Vai ce bunatati!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking