Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume

Postat de Satisfyyourcravings in Pui
21 Mar 2013 | 3253 vizualizari
Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume

Un preparat rapid, gustos şi foarte colorat!

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
  • 1 morcov mediu, tăiat felii
  • 1/3 dovlecel tăiat longitudinal în 2, apoi felii
  • 70 grame broccoli, desfăcut în buchețele
  • 40 grame muguri de fasole
  • 2 căței de usturoi
  • 1/2 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură sos picant
  • 1/2 lingură sos de soia
  • 1 fir de ceapă verde, tăiat rondele

Mod de preparare

Într-un wok se încălzește uleiul. Se adaugă usturoiul și se lasă la infuzat, la foc mic 1-2 minute, fără ca acesta să se ardă. Se adaugă carnea și se dă focul la mediu spre mare. Se amestecă frecvent până când devine ușor albă. Se adaugă morcovul și dovlecelul. Se gătesc, amestecând frecvent 3-4 minute. Se adaugă broccoli și mugurii de fasole. 

Se gătesc 1 minut, se adaugă sosul picant și cel de soia și se mai lasă 1 minut. 

Se ornează cu ceapă verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tocanita de pipote picanta

Postat de cristeena20

Tocanita de pipote picanta

Pipotele se spala si se tau daca sunt prea mari. eu am folosit congelate. Tocam marunt ceapa si o calim cu ulei de masline. Adaugam pasta de legume (eu am facut inc asa- vezi reteta) si am...

Citeste continuarea

Pui cu alune si apio

Postat de andaoana

Pui cu alune si apio

Carnea de pui am spalat-o si am taiat-o in cuburi mici. Intr-un castron, am pus carnea, deasupra ei, am adaugat 5 linguri sos de soia, piperul si coaja razuita de la o lamaie bio. Amestecam carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2013, 11:18
la 21.03.2013, 11:21
la 21.03.2013, 11:25
Numai bunatati ne aduci...
la 21.03.2013, 11:28
mie nu imi place si nu vreau )
la 21.03.2013, 11:32
tu papa spanac Laura sa faci bebe sanatos...

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking