Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume

Postat de Satisfyyourcravings in Pui
21 Mar 2013 | 3264 vizualizari
Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume

Un preparat rapid, gustos şi foarte colorat!

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
  • 1 morcov mediu, tăiat felii
  • 1/3 dovlecel tăiat longitudinal în 2, apoi felii
  • 70 grame broccoli, desfăcut în buchețele
  • 40 grame muguri de fasole
  • 2 căței de usturoi
  • 1/2 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură sos picant
  • 1/2 lingură sos de soia
  • 1 fir de ceapă verde, tăiat rondele

Mod de preparare

Într-un wok se încălzește uleiul. Se adaugă usturoiul și se lasă la infuzat, la foc mic 1-2 minute, fără ca acesta să se ardă. Se adaugă carnea și se dă focul la mediu spre mare. Se amestecă frecvent până când devine ușor albă. Se adaugă morcovul și dovlecelul. Se gătesc, amestecând frecvent 3-4 minute. Se adaugă broccoli și mugurii de fasole. 

Se gătesc 1 minut, se adaugă sosul picant și cel de soia și se mai lasă 1 minut. 

Se ornează cu ceapă verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui in unt la ceaun

Postat de Constelatialeu

Pui in unt la ceaun

Mai intai puii se curata, se spala , se tavalesc prin sare si usturoi pisat si se lasa cca 24 ore. Pentru ca noi am fost plecati in vacanta, au stat la congelator asa condimentati, pana le-a venit...

Citeste continuarea

Rulou de pui umplut cu leurda

Postat de simona72

Rulou de pui umplut cu leurda

Daca aveti un piept de pui intreg il taiati in doua. Fiecare jumatate se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, obtinand astfel cate o felie mai mare de piept de pui. Acoperim fiecare felie in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2013, 11:18
la 21.03.2013, 11:21
la 21.03.2013, 11:25
Numai bunatati ne aduci...
la 21.03.2013, 11:28
mie nu imi place si nu vreau )
la 21.03.2013, 11:32
tu papa spanac Laura sa faci bebe sanatos...

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking