Strudel cu branza dulce

Postat de housy in Prajituri
24 Oct 2010 | 6125 vizualizari
Strudel cu branza dulce

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta Morarita / Linco
  • 500 gr branza de vaci
  • 5 -6 linguri de zahar
  • un pumn de stafide
  • 3 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 3 linguri de apa
  • putin ulei

Mod de preparare

 

foile de placinta se scot la temperatura camerei

din branza de vaci, oua, zaahr, zahar vanilat, praful de sare se face o compozitie omogena

se adauga stafidele 

se iau cateva foi si se ung intre ele cu putin ulei, cu ajutorul unei pensule. 

peste se pun 2-3 linguri din compozitia de branza si se ruleaza

pe rand se fac asa toate rulourile, pana terminam foile de placinta si branza

se aseaza toate intr-o tava mare unsa cu putin ulei

si se dau la cuptorul incins

separat se face un sirop din 3 linguri de zahar si 3 de apa

dupa 5-10 minute se scoate tava din cuptor, peste rulouri se toarna siropul de zahar, apoi se mai lasa inca vreo 10-15 minute la cuptor.

                                                                     Se serveste cu drag  !!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert strudel cu branza si visine

Postat de GeorgianaGrigorescu

Desert strudel cu branza si visine

Pentru aluat amestecam oul cu otetul, uleiul, sarea si apa calduta. Adaugam si faina framantand usor. Aluatul nu  trebuie sa fie nici moale, dar nici prea tare. Intindem aluatul cat putem...

Citeste continuarea

Strudel cu branza si visine

Postat de MotanLaOale

Strudel cu branza si visine

Foile de placinta se lasa la dezghetat (de preferat de seara pana dimineata in frigider). Visinele (de la congelator) se lasa la dezghetat cu 4 linguri de zahar intr-o strecuratoare sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.10.2010, 18:14
nu am facut niciodata cu foi d eplacinta dar sigur mi-ar placea
la 24.10.2010, 23:15
Cred ca este tare buna
la 25.10.2010, 01:52
ce bun

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking