Strudel cu spanac

Postat de Alina26 in Aperitive / Garnituri
17 Ian 2014 | 4405 vizualizari
Strudel cu spanac

Un aperitiv rapid de facut.Reci sau calde,sunt foarte gustoase!!

Ingrediente

  • 2 pachete de foietaj
  • 500g spanac
  • 200g ricotta
  • 50 parmezan ras
  • 1 varf cutit nucusoara
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 galbenus pentru uns

Mod de preparare

1.Am incins cuptorul 190°.Am fiert spanacul,l-am stors bine si l-am tocat putin.

2.Intr-un bol am pus ricotta,spanacul,parmezan,1 ou,sare,piper,nucsoara si am mestecat bine.

3.Am intins aluatul,am impartit compozitia in doua si l-am intins pe mijlocul foii.Le-am impachetat,le-am taiat in 5 bucati fiecare si le-am pus in tava.Cu ajutorul foarfecii am taiat ici colo,ca sa para un strudel.

4.Le-am uns cu galbenus i am dat la cuptor 20-30 de minute pana se rumenesc.

Lasati sa se raceasca putin inainte de a le servi,dar sunt bune si reci.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Strudel sarat cu spanac,bacon si filet de somon

Postat de alba_zori

Strudel sarat cu spanac,bacon si filet de somon

Am pregatit aluatul amestecand faina,sarea,praful de copt cu margarina moale pana s-a incorporat bine,am adaugat un ou si o lingura si jumate de lapte,am lucrat-o putin si a devenit ca o...

Citeste continuarea

Strudel cu spanac si branza de capra

Postat de privatelaura

Strudel cu spanac si branza de capra

Am lasat aluatul sa se dezghete, timp in care am taiat spanacul in bucati mari si am amestecat cu branza de capra. Patrunjelul si mararul le-am spalat si le-am tocat nu foarte marunt. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2014, 16:58
Primaaaa!Iau asa vreo trei bucati ,ca sunt prea bune!
la 17.01.2014, 16:58
A doua )
la 17.01.2014, 17:07
la 17.01.2014, 17:11
Si bune si sanatoase
la 17.01.2014, 17:19
Tare bune cu spanac!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking