Strudel gigant cu ciocolata

Postat de Steffy in Prajituri
18 Iun 2013 | 11421 vizualizari
Strudel gigant cu ciocolata

Acest aluat se poate folosi pentru a face si strudel cu mere, branza sau orice gem de fructe.

Ingrediente

  • 15 linguri apa minerala
  • 5 linguri ulei
  • 3 linguri otet
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • un ou
  • un borcan crema de ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat. Folosim putin ulei pentru a intinde o foaie foarte subtire. Se ruleaza foaia si apoi se imparte in 3 bucati. Puteti imparti compozitia si in mai multe bucati, pentru a face strudele mai multe si mai mici.

Se intinde prima bucata cu facaletele, apoi punem crema de ciocolata si se impatureste ca o coada impletita. Repetam actiunea de inca 2 ori.

Strudelele se pun pe o tava in care am pus hartie de copt. Se unge fiecare strudel cu putin ulei si ou. Se introduce la cuptor.

Strudelele sunt gata cand au devenit aurii. Daca doriti, le puteti pudra cu zahar sau le ungeti cu miere cand le scoateti din cuptor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel gigant cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu rubarba si bezea

Postat de Corina33

Desert prajitura cu rubarba si bezea

Rubarba se spala, se curata si se taie in bucati de 2 cm. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si vanilia pana se deschid la culoare, adaugand treptat cate putin lapte, apoi uleiul, faina si la...

Citeste continuarea

Desert nuci umplute

Postat de diana_k

Desert nuci umplute

Aluat: Batem ouale cu zaharul, nu trebuie insistat prea mult, adaugam uleiul, esentele si la final faina, aproximativ 600 g de grame. Avem nevoie de un aluat moale, nelipicios, daca punem prea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2013, 19:09
wwwaaaawwww cum arata!!!!
la 18.06.2013, 19:16
wow!!!!
la 18.06.2013, 19:22
la 18.06.2013, 19:26
Un gigant din ala cred ca mi-ar satisface si mie pofta!
la 18.06.2013, 19:37
Daca e gigant, atunci sigur ma satur

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking