Strudele cu budinca de ciocolata

Postat de eumimi in Prajituri
21 Mai 2016 | 2054 vizualizari
Strudele cu budinca de ciocolata

Aluatul foietaj este bun in alsolut orice combinatie, fie ca este dulce sau sarata.Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/strudele-cu-budinca/

Ingrediente

  • Ingrediente:
    • 1 aluat de foietaj de 400 g
    • 500 ml lapte
    • 1 plic de budinca de ciocolata
    • 4 linguri de zahar
    • zahar pudra.

Mod de preparare

Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat.

Apoi il intindem cu sucitorul de 2 ori si taiem fasii de lungimea dorita.

Punem fasiile in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cptorul preincalzit pentru 15-20 de min. maxim.

Intre timp pregatim budinca: punem 400 ml lapte la fiert, iar restul 100 de ml il amestecam cu praful de budinca si cu 4 lnguri de zahar si il punem peste laptele care fierbe. Amestecam continuu pana cand se ingroasa suficient.

Taiem fiecare fasie de foietaj pe orizontala, punem cu lingura budinca si acoperim cu partea de foietaj de deasupra.

Deasupra prajiturilor punem cu un pos budinca, daca ramane si pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Negresa cu branza si cirese

Postat de simona72

Negresa cu branza si cirese

Pentru aluatul de negresa: mixam spuma untul cu zaharul si un praf mic de sare. Adaugam cate un ou si mixam bine dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt si cacaoa. Ciocolata o topim pe...

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie si frisca

Postat de rocsi_1612

Prajitura cu crema de vanilie si frisca

Foile de blat: Galbenusurile le batem spuma cu zaharul pana se albesc. Adaugam uleiul, apoi apa, faina, praful de copt, cacaoa si esenta. Amestecam bine. Albusurile le punem intr-un bol cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2016, 12:37
la 21.05.2016, 12:38
la 21.05.2016, 12:45
la 22.05.2016, 10:40
Yummi!
la 22.05.2016, 14:14
tare bune!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking