Strudele cu budinca de ciocolata

Postat de eumimi in Prajituri
21 Mai 2016 | 2079 vizualizari
Strudele cu budinca de ciocolata

Aluatul foietaj este bun in alsolut orice combinatie, fie ca este dulce sau sarata.Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/strudele-cu-budinca/

Ingrediente

  • Ingrediente:
    • 1 aluat de foietaj de 400 g
    • 500 ml lapte
    • 1 plic de budinca de ciocolata
    • 4 linguri de zahar
    • zahar pudra.

Mod de preparare

Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat.

Apoi il intindem cu sucitorul de 2 ori si taiem fasii de lungimea dorita.

Punem fasiile in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cptorul preincalzit pentru 15-20 de min. maxim.

Intre timp pregatim budinca: punem 400 ml lapte la fiert, iar restul 100 de ml il amestecam cu praful de budinca si cu 4 lnguri de zahar si il punem peste laptele care fierbe. Amestecam continuu pana cand se ingroasa suficient.

Taiem fiecare fasie de foietaj pe orizontala, punem cu lingura budinca si acoperim cu partea de foietaj de deasupra.

Deasupra prajiturilor punem cu un pos budinca, daca ramane si pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Savarine cu frisca si jeleu de zmeura

Postat de comanligia

Savarine cu frisca si jeleu de zmeura

Am pus mai intai drojdia la dospit intr-un bol cu putina apa calduta si putin zahar. Dupa ce a crescut am facut coca astfel:am batut ouale cu zaharul si sarea.Apoi am amestecat bine  si am...

Citeste continuarea

Pariziene cu dulceata de nuci verzi

Postat de mirela0911

Pariziene cu dulceata de nuci verzi

Se pregateste maiaua din 100 ml lapte caldut, 1 lgt zahar, 1 lg faina si drojdia. Se amesteca impreuna si se lasa pentru 15 minute in loc caldut. Intr-un bol se pune faina, praful de sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2016, 12:37
la 21.05.2016, 12:38
la 21.05.2016, 12:45
la 22.05.2016, 10:40
Yummi!
la 22.05.2016, 14:14
tare bune!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking