Strudele cu budinca de ciocolata

Postat de eumimi in Prajituri
21 Mai 2016 | 2072 vizualizari
Strudele cu budinca de ciocolata

Aluatul foietaj este bun in alsolut orice combinatie, fie ca este dulce sau sarata.Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/strudele-cu-budinca/

Ingrediente

  • Ingrediente:
    • 1 aluat de foietaj de 400 g
    • 500 ml lapte
    • 1 plic de budinca de ciocolata
    • 4 linguri de zahar
    • zahar pudra.

Mod de preparare

Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat.

Apoi il intindem cu sucitorul de 2 ori si taiem fasii de lungimea dorita.

Punem fasiile in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cptorul preincalzit pentru 15-20 de min. maxim.

Intre timp pregatim budinca: punem 400 ml lapte la fiert, iar restul 100 de ml il amestecam cu praful de budinca si cu 4 lnguri de zahar si il punem peste laptele care fierbe. Amestecam continuu pana cand se ingroasa suficient.

Taiem fiecare fasie de foietaj pe orizontala, punem cu lingura budinca si acoperim cu partea de foietaj de deasupra.

Deasupra prajiturilor punem cu un pos budinca, daca ramane si pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prăjitură cu banane și coajă de chitră (lămâie, portocale)

Postat de Zamfira

Prăjitură cu banane și coajă de chitră (lămâie, portocale)

Omogenizăm foarte bine gălbenușurile cu zahărul, esențele de lămâie și uleiul. Batem albușurile cu un praf de sare. Adăugăm făina amestecată cu praful de copt (cernută),...

Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu visine

Blat: Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin o spuma tare.Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se topeste zaharul ,se adauga faina si cacaoa.La final se incorporeaza albusurile,cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2016, 12:37
la 21.05.2016, 12:38
la 21.05.2016, 12:45
la 22.05.2016, 10:40
Yummi!
la 22.05.2016, 14:14
tare bune!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking