Ingrediente
- 1 kg carne de curcan-noi am folosit pulpă dezosată
- 12-13 fire de ceapă verde
- 12-13 fire de usturoi verde
- 250 ml suc de roşii
- sare, piper
- 5 linguri de ulei
Mod de preparare
1. Carnea de curcan se rumeneşte în 4-5 linguri de ulei.
2. Se adaugă ceapa şi usturoiul verde tăiate mărunt. Se lasă să se călească totul 3-4 minute, după care adăugăm sosul de roşii.
3. Potrivim de sare şi piper şi lăsăm să fiarbă aproximativ 40 de minute.
4. Când este gata, se stinge focul şi se presară o legătură de verdeaţă deasupra.
5. Noi am sevit stufatul alături de mămăliguţă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|