Ingrediente
- cca 500 gr. pulpa de porc
- 7-8 fire de ceapa verde
- 3-4 linguri de ulei
- 1/2 cutie rosii pasate
- sare si piper dupa gust
- marar verde tocat
Mod de preparare
Taiem carnea bucati potrivite ca marime si o punem la prajit in cateva linguri de ulei.
Intre timp curatam si spalam ceapa, apoi o taiem rondele.
O punem in cratita peste carne, adaugam 1 cana cu apa , condimente (sare si piper dupa gust) si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa si constatam ca si carnea e fiarta suficient.
Punem rosiile pasate, amestecam, presaram marar verde tocat si servim cu farfale (pe care le fierbem urmand instructiunile de pe ambalaj).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc cu farfale" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|