Stufat de pui cu cartofi natur

Postat de bitza in Pui
14 Mar 2011 | 6944 vizualizari
Stufat de pui cu cartofi natur

Ingrediente

  • 2 pulpe/4 copanele
  • 1 legatura ceapa
  • 2 linguri bullion/pasta de tomate
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita boia dulce
  • Sare,piper
  • Patrunjel
  •  Cartofi natur :
  • 5 cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lamaie
  • Patrunjel

Mod de preparare

Pulpele/Copanelele se condimenteaza si se rumenesc in ulei;se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.Din ulei pastram doar 2-3 linguri in tigaie,restul il punem deoparte.In uleiul din tigaie punem ceapa verde taiata mai mare impreuna cu usturoiul.Dupa 5 minute adaugam bulionul,boiaua,carnea si apa.Se acopera cu un capaca si se fierbe la foc mic pana este gata carnea(daca este nevoie se mai adauga apa.Se condimenteaza dupa gust si se asezoneaza cu patrunjel verde.

Cartofi natur:

Cartofi se curata,se spala si se taie in sferturi.Se fierb in apa cu sare,se scot si se amesteca cu unt,zeama de lamaie si patrunjel.

Stufatul se serveste cu cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana verde-rosie

Postat de Constelatialeu

Tocana verde-rosie

Mi-am pregatit ingredientele, curatat ceapa si usturoiul apoi le-am taiat marunt, ardeiul l-am taiat cubulete mai marisoare. Intr-o cratita de fonta smaltuita am pus uleiul l-a incins, am spalat...

Citeste continuarea

Tocana de pui cu legume

Postat de merisor67

Tocana de pui cu legume

Spalam si portionam puiul in bucati, apoi il punem la fiert in apa cat sa fie acoperit plus o lingurita de sare. Il lasam sa fiarba maxim 10 minute dupa ce a atins punctul de fierbere si avem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2011, 22:46
ce apetisant
la 14.03.2011, 23:04
ce bn arata
la 14.03.2011, 23:21
poftaaaaa vreau si eu un copaneel
la 14.03.2011, 23:38
super
la 14.03.2011, 23:53
buuuun

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking