Stufat de pui

Postat de farfuriavesela in Pui
26 Apr 2014 | 7539 vizualizari

Stufat de pui, o reteta simpla care merita gatita mai ales acum, cand avem atat de multe verdeturi. Urmariti reteta noastra video chiar aici si gatiti impreuna cu noi !

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde spalata si curatata
  • 1 legatura de usturoi verde spalat si curata
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cum pregatim:

 - in uleiul incins prajim putin carnea de pui pana capata o culoare frumoasa, aurie
 - adaugam ceapa si usturoiul tocate potrivit de mare
 - adagam o cana cu apa, cat sa se acopere carnea si verdeata
 - lasam totul la foc mic, sa fiarba carnea si sa se imbine aromele
 - cand s-a fiert carnita, adaugam cele doua rosii mixate si facute pasta
 - mai lasam 2 minute la fiert si stufatul de pui este gata
 - adaugam sare si piper dupa gust
 - imbogatim mancarea noastra cu aroma de patrunjel verde, tocat fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mai intai se prepara marinada. Carnea se transeaza in portii mici, se asaza intr-un vas. Se presara ulei, sare, patrunjel tocat marunt si zeama de la o lamaie. Se amesteca sa se imbrace...

Citeste continuarea

Stufat cu pui

Postat de Pungasa_Rogue

Stufat cu pui

Se portioneaza carnea, se spala, se da cu sare si se inabuse in ulei cu putina supa.  Se curata ceapa si usturoiul, se spala, se taie bastonase si se adauga peste carne. Se inabusa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2014, 11:28
Un preparat care-mi place!
la 26.04.2014, 11:29
as papa si eu
la 26.04.2014, 11:32
o portie pentru Bya Ralu!!!!
la 26.04.2014, 11:32
arata super!
la 26.04.2014, 11:44

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking