Ingrediente
- 1 piept de pui
- 10 fire mari de ceapa verde
- 5 fire mari de usturoi verde
- 1 legatura marar verde
- 300 ml suc de rosii
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
-pieptul de pui il taiem cuburi si il punem la rumenit in cateva linguri de ulei; cand carnea a prins o culoare frumoasa, aurie, punem aprox. 200 ml. de apa si lasam sa fiarba la foc mic;
-ceapa si usturoiul verde le taiem in bucatele cam de marimea unui deget aratator si le calim in putin ulei; apoi le punem peste carne;
-adaugam si sucul de rosii, si lasam sa fiarba pana ce sosul scade si carnita este facuta;
-la final adaugam mararul tocat marunt, marunt, si potrivim gustul de sare si piper si stufatul de pui este gata!
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|