Stufat de pui

Postat de madi_marin in Mancaruri cu carne
28 Apr 2013 | 7473 vizualizari
Stufat de pui

E prima dată când pregătesc mâncarea asta.Am profitat de faptul ca tarabele din piaţă sunt pline de verdeţuri. A ieşit delicioasă, se face uşor şi e bună şi caldă şi rece,ca atare, cu pâine sau mămăliguţă.

Ingrediente

  • 1/2 piept mare de pui
  • 2 legături ceapă verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 4 roşii decojite
  • 1 lingură pastă de tomate
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se pune ulei la încins, apoi se adaugă cubuleţele de carne. Se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea.

Se adaugă apoi ceapa şi usturoiul tăiate cam de 1 cm lungime, 1 ceaşcă de apă şi roşiile tăiate cubuleţe.

Se lasă totul la foc mic până ce carnea e gata.

Se adaugă pasta de tomate, sare şi piper după gust şi se dă vasul la cuptor ca să scadă puţin sosul.

Se presară la sfârşit mărar proaspăt tocat.

Se serveşte cald sau rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mai intai se prepara marinada. Carnea se transeaza in portii mici, se asaza intr-un vas. Se presara ulei, sare, patrunjel tocat marunt si zeama de la o lamaie. Se amesteca sa se imbrace...

Citeste continuarea

Stufat cu pui

Postat de Pungasa_Rogue

Stufat cu pui

Se portioneaza carnea, se spala, se da cu sare si se inabuse in ulei cu putina supa.  Se curata ceapa si usturoiul, se spala, se taie bastonase si se adauga peste carne. Se inabusa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2013, 13:44
la 28.04.2013, 13:46
la 28.04.2013, 14:04
Arata minunat!
la 28.04.2013, 14:08
Corina, Motanel, Elena_Daria....va multumesc...
la 28.04.2013, 14:13

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking