Stufat de pui cu leurda

Postat de MIUTA in Pui
18 Apr 2011 | 10338 vizualizari
Stufat de pui cu leurda

Ingrediente

  • un piept mare de pui
  • 4 bucati ceapa uscata
  • 4 legaturi ceapa verde(cozi)
  • 4 legaturi leurda
  • ulei de masline
  • 5 linguri sos de rosii Cirio Passata
  • sare,piper,vegeta

Mod de preparare

Se curata ceapa uscata si se spala.Se pune intr-o cratita ulei de masline si se pune ceapa la calit dupa ce a fost taiata marunt.Se lasa la foc mic cca 5 minute apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete mici.Se pune putina sare si vegeta si se lasa la fiert la foc mic.Pieptul de pui se face in suc propriu in 30 minute.Cand pieptul de pui este fiert iar sosul a scazut se pune ceapa verde si leurda(spalate si taiate).Se mai lasa la fiert inca 10 minute apoi se pune sosul de rosii Cirio Passata.Se da iar la fiert 5 minute se pune piper si sare daca mai este nevoie.Este o mancare foarte buna dar si foarte sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Stufat de pui cu leurda

Postat de MotanLaOale

Stufat de pui cu leurda

Se pun pulpele la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pe toate partile. Se pune si ceapa uscata, curatata si tocata, si se mai caleste 3-4 minute. Se presara vegeta si piper. Se pune...

Citeste continuarea

Stufat din limba de porc cu menta, leurda si lamaie

Postat de simona72

Stufat din limba de porc cu menta, leurda si lamaie

Cand cumparati limba de porc de la macelarie, acesta, de obicei, o vinde cu un surplus de carne care vine prinsa de limba. Cel putin eu asa o cumpar. In cazul in care folositi limba la mancare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2011, 22:03
vad ca sunt zilele stufatului..mai toata lumea face
la 18.04.2011, 22:29
la 18.04.2011, 23:34
Multumesc
la 19.04.2011, 07:59
la 19.04.2011, 09:34

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking