Stufat de pui cu cartofi natur

Postat de bitza in Pui
14 Mar 2011 | 6976 vizualizari
Stufat de pui cu cartofi natur

Ingrediente

  • 2 pulpe/4 copanele
  • 1 legatura ceapa
  • 2 linguri bullion/pasta de tomate
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita boia dulce
  • Sare,piper
  • Patrunjel
  •  Cartofi natur :
  • 5 cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lamaie
  • Patrunjel

Mod de preparare

Pulpele/Copanelele se condimenteaza si se rumenesc in ulei;se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.Din ulei pastram doar 2-3 linguri in tigaie,restul il punem deoparte.In uleiul din tigaie punem ceapa verde taiata mai mare impreuna cu usturoiul.Dupa 5 minute adaugam bulionul,boiaua,carnea si apa.Se acopera cu un capaca si se fierbe la foc mic pana este gata carnea(daca este nevoie se mai adauga apa.Se condimenteaza dupa gust si se asezoneaza cu patrunjel verde.

Cartofi natur:

Cartofi se curata,se spala si se taie in sferturi.Se fierb in apa cu sare,se scot si se amesteca cu unt,zeama de lamaie si patrunjel.

Stufatul se serveste cu cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Copanele de pui, cu rosii si ardei grasi

Postat de RODIMUR

Copanele de pui, cu rosii si ardei grasi

Se curăță bine și se spală copănelele. Apoi se condimentează pe toate fețele cu: sare, piper și boia de ardei dulce, iar după câteva minute se pun în cratiță și se...

Citeste continuarea

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Postat de mirela0911

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Se spala pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa si se taie in felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr- cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se pun bucatile de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2011, 22:46
ce apetisant
la 14.03.2011, 23:04
ce bn arata
la 14.03.2011, 23:21
poftaaaaa vreau si eu un copaneel
la 14.03.2011, 23:38
super
la 14.03.2011, 23:53
buuuun

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking