Ingrediente
- coaste de ied
- 8-10 legaturi de ceapa verde
- 6 legaturi de usturoi verde
- o ceapa uscata
- amestec de legume uscate, fara sare
- 400 ml suc de rosii
- 1 lingura de faina sau amidon alimentar
- sare
- piper
- marar si patrunjel verde
Mod de preparare
Intr-o oala incingem putin ulei si calim ceapa uscata tocata marunt. Adaugam costitele de ied, sare, piper si amestec de legume uscate, lasand totul la innabusit. Adaugam apa atat cat sa acopere coastele si lasam la fiert pana se desprinde usor carnea de pe os.
Ceapa si usturoiul verde se curata, se spala si se taie in bucati mari de 4-8 cm, apoi se adauga in vasul in care fierbe carnea de miel.
Cand si ceapa este fiarta, adaugam 400 ml suc de rosii in care dizolvam o lingura de faina sau amidon alimentar. Dupa inca 5 minute oprim focul , potrivim de sare si adaugam mult patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat din coaste de ied" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|