Suberek cu branza

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
16 Ian 2011 | 39954 vizualizari
Suberek cu branza

reteta tatareasca...

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 225 gr apa calduta
  • 1 lingurita si 1/2 sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura:
  • branza feta
  • 3 cani de ulei

Mod de preparare

Framantam un aluat maleabil din ingredientele  de mai sus.

Rupem aluatul in zece bucatele egale( cat de cat).

Intindem o foaie subtire si rotunda pe masa de lucru infainata.

Punem branza bucatele.

Pliem aluatul, acesta va capata forma unui arc de cerc.

Unim marginile aducand pe cea de sus peste cea de jos si apasand cu degetele astfel incat sa nu iasa branza afara la prajit.

 

Punem ulei mai mult in tigaie( o cana si jumatate).

Prajim in acest ulei 5 bucati de suberek( cu grija ca se arde repejor) dupa care schimbam uleiul.

Oprim focul si punem hartie de bucatarie sa traga uleiul si apoi aruncam la cos(in acest mod nu-l vom mai arunca la chiuveta).

Punem din nou o cana si jumatate de ulei si prajim restul de suberek.

Le scoatem cu o paleta pe o farfurie acoperita cu servet de hartie sa traga surplusul de ulei.

Servim cu pofta...yamyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Suberek cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Suberek

Postat de alinutza1983

Suberek

1.Aluatul pentru suberek este unul din cele mai simple aluaturi din cate exista; se pune intr-un vas faina cernuta, sarea apoi se adauga usor, usor apa calduta, pana cand obtinem consistenta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2011, 22:03
Am vazut de mult la Alinutza si-am zis ca fac dar am uitat .
eu le-as pune si ceva carnitza
la 16.01.2011, 22:04
Cu carnita fac separat
la 16.01.2011, 22:16
ce bunatate ai facut tu aici
la 16.01.2011, 22:20
senzationalo tu stai numai in bucatarie?
la 16.01.2011, 22:38
ce gustossss

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking