Suc de roşii

Postat de diaconta in Conserve
11 Sep 2011 | 7996 vizualizari
Suc de roşii

In nicio iarna nu-mi lipsesc din camara aceste delicioase sticlute cu suc de rosii folosite la diverse preparate sau servite ca atare.

Ingrediente

  • rosii
  • sare
  • zahar(optional)
  • frunze de telina

Mod de preparare

Atât de simplu,încat e şi păcat sa nu facem suc de rosii in casa.

Roşiile se spală şi se taie în bucaţi mari.Apoi eu le pun în robot si le zdrobesc,astfel merg mult mai uşor prin maşina de roşii.Dupa aceea le trecem prin maşina de roşii pentru a separa seminţele.Punem sucul de rosii astfel obţinut la fiert într-o oală.După ce a fiert  puţin se adaugă puţină sare şi obţional zahăr daca îl doriţi mai dulce,sau dacă roşiile nu sunt suficient de dulci.Eu am avut roşii foarte carnoase si dulci,deci n-a fost nevoie de zahăr.

Se mai adauga câteva frunze de ţelină şi se fierbe pâna scade la jumătate,sau în funcţie de cât de gros doriţi sa fie….sucul de roşii.

Umplem sticlele cu suc de roşii ,aşa fierbinte,apoi se acopera cu o pătură si se lasa până când se răcesc.

Sa aveti o iarna cu camarile pline!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de roşii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor

Postat de Constelatialeu

Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor

Iata cum se prepara Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele: am taiat cubulete ceafa  de porc , am spalat-o si am...

Citeste continuarea

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Postat de Bucataras

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de vinete pane cu sos de rosii:  Rumeniți ușor mugurii de pin într-o tigaie. Curățați de coajă si tăiați vinetele în fâșii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2011, 15:24

Si mai ce , si mai ce ... ia sa vad
la 11.09.2011, 15:33
Ai perfacta dreptate: "...Atât de simplu,încat e şi păcat sa nu-l facem...." Este delicios iarna si asa gol sa-l bei. Si foarte sanatos....
la 11.09.2011, 15:41
da da bun ,mai grosut zic si cu multa telina
la 11.09.2011, 15:54
Mona daca-i multa telina sigur e mai grosut da' oare tine pana la iarna?
la 11.09.2011, 15:54
Diana si mai ce ....ce??

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking