Sufleu cu cartofi si pulpa de porc

Postat de ralu_ca in Porc
9 Noi 2014 | 9002 vizualizari
Sufleu cu cartofi si pulpa de porc

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 5-6 catei usturoi
  • 5 linguri smantana
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 150 g emmentaler ras
  • unt pentru uns
  • marar

Mod de preparare

Dupa ce curatam cartosii si ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. La fel si carnea de porc o fierbem cu putina sare si piper.

Ceapa am curatat-o si am taiat-o in 4, apoi am lasat-o in apa clocotita approx 10 min, dupa care o taiem feliute.

Usturoiul il zdrobim cu cutitul.

Am separat ouale, iar albusurile le-am batut spuma cu sare si piper. apoi am adaugat galbenusurile.

Cartofii dupa ce au fiert, i-am lasat la scurs, apoi i-am amestecat in compozitia de oua, in care am adaugat carnea taiata cubulete mici, smantana, ceapa, usturoi si marar.

Toate ingredientele le-am amestecat si le-am turnat intr-un vas de yena uns cu unt. Am presat cateva firimituri de branza deasupra si am introdus la cuptor.

Introducem la cuptor approx 30 min, scoatem si presaram emmentalerul ras pe toata suprafata. Reintroducem la cuptor si lasam pana apare o crusta aurie, approx 15 min.

Este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu cartofi si pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Varza cu costita si carnati

Postat de portiadelumina

Varza cu costita si carnati

Metoda de preparare este clasică. Se toacă varza (fiind făcută la tuci, la pirostrii, am tocat-o mai mare un pic, se fierbe bine) și se pregătește pentru pus la fiert.  În...

Citeste continuarea

Tocana de rosii cu carne de porc

Postat de mirela0911

Tocana de rosii cu carne de porc

Se spala carnea si se taie in cubulete. Intr-o cratita se pune untul si uleiul sa se incinga. se pune carnea si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga sare si piper, se mai amesteca pana se albeste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2014, 15:22
Bun
la 09.11.2014, 15:34
la 09.11.2014, 15:53
la 09.11.2014, 16:08
la 09.11.2014, 16:21
delicios

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking