Sufleu de branza cu dresing de zmeura

Postat de TVPaprika in Dulciuri
2 Iun 2013 | 3764 vizualizari
Sufleu de branza cu dresing de zmeura

Astazi va prezint o reteta delicioasa : sufleu de branza cu dresing de zmeura!

Ingrediente

  • 250 gr brânză slabă
  • 4 ouă
  • 50 gr miere
  • 1 baton de vanilie
  • 1 coaja răzuită a unei lămâi
  • 40 gr zahăr tos
  • unt pentru ungerea formelor
  • 1-2 linguri de migdale măcinate Dresing: 200 gr zmeură 40 gr zahăr din trestie de zahăr 1 lămâie (coaja răzuită şi zeama unei jumătăţi de lămâie)

Mod de preparare

Pasăm cele 250 gr de brânză printr-o sită.

Despărţim cele 4 ouă, gălbenuşurile le amestecăm cu 50 gr zahăr sau cu miere, cu interiorul batonului de vanilie şi cu coaja răzuită a unei lămâi, şi frecăm amestecul până devine spumos. Adăugăm brânza.

Albuşurile de ouă le batem cu un pic de sare şi 40 gr de zahăr, după care o omogenizăm cu grijă cu crema de brânză.

Ungem cele 4 forme, mai mici, cu unt, presărăm 1-2 linguri de migdale.

Turnăm amestecul în forme şi coacem timp de cca. 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

În acest timp pregătim dresingul.

Amestecăm 200 gr de zmeură cu 40 gr de zahăr de trestie, coaja de la o jumătate de lămâie şi zeama acesteia, fierbem circa 10 minute, după care o pasăm printr-o sită.

La servire răsturnăm sufleul pe o farfurie şi turnăm dresingul peste aceasta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza cu dresing de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert galuste cu prune si gris

Postat de Zamfira

Desert galuste cu prune si gris

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja. Spalam prunele, le taiem in doua si presaram 2-3 linguri de zahar tos. Topim 40 g de unt, apoi adaugam pesmetul si il rumenim bine. Adaugam 75 g zahar....

Citeste continuarea

Desert Reteta de preparare a papanasilor cu iaurt si sirop de afine

Postat de mirela0911

Desert Reteta de preparare a papanasilor  cu iaurt si sirop de afine

Reteta de preparare a papanasilor  Intr-un bol, se amesteca bine branza cu sarea, zaharul, zaharul vanilat si ouale. Se omogenizeaza bine apoi se adauga grisul si bicarbonatul de sodiu. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2013, 22:35
O, daaaaaa...arata de vis...imi imaginez ce bunatate poate iesi din aceasta combinatie! De incercat fara doar si poate!
la 02.06.2013, 22:46
Mai baiete,cam bun desert ai facut si daca-i cu zmeura,m-ai cucerit
la 02.06.2013, 22:46
O combinatie care-mi place !
la 02.06.2013, 22:48
Multumesc pentru aprecieri!
la 02.06.2013, 22:49

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking