Sufleu de cas afumat

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
20 Aug 2010 | 21266 vizualizari
Sufleu de cas afumat

Casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat.

Ingrediente

  • 400 g cas afumat
  • 5 oua
  • 140 g smantana
  • 1-2 linguri cu faina
  • 1/2 pahar cu lapte
  • putin ulei pentru tapetat
  • sare

Mod de preparare

Se rade casul si se amesteca cu ouale batute bine.Se adauga smantana,laptele si apoi faina sub forma de ploaie.Se amesteca bine si daca este nevoie se mai adauga sare(eu nu am mai adaugat pentru ca era sarat casul).Compozitia de mai sus se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru circa 30-40 min.

Se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cas afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Frittata cu ciuperci si crenvusti

Postat de gurita_ta2005

Frittata cu ciuperci si crenvusti

Ouale se amesetca bine cu sare, piper si laptele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt, ciuperciile se spala si se pun peste ceapa in tigaie. Se lasa pana cand scade zeama pe...

Citeste continuarea

Rulada cu bureti de roua si branza telemea

Postat de Valclaudia

Rulada cu bureti de roua si branza telemea

Intai preparam buretii... (Ii spalam in mai multe ape apoi ii calim in ulei si ii condimentam cu sare si piper dupa gust.) Amestecam drojdia cu sare si zahar sa devina lichida. Adaugam oul+...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2010, 20:28
la 20.08.2010, 20:29
sa imi aduciiiiii
la 20.08.2010, 20:32
am pus la pachet.............
la 20.08.2010, 20:43
multumesc
la 20.08.2010, 22:33
cu placere..............sera buna iti spun Ela!..............

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking