Sufleul minunat

Postat de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri
13 Mar 2011 | 4955 vizualizari
Sufleul minunat

Pai cum il pot numi altfel cand este atat de sanatos,de gustos si de rapid

Ingrediente

  • o capatana broccoli
  • 3 morcovi
  • 5 cartofi mari
  • un ardei gras rosu+unul galben sau portocaliu
  • 2 radacini patrunjel
  • o legatura snittlauch(sau ceapa verde)
  • o caserola germeni de fasole alba,rosie,linte,orz,grau si ghimbir(asa l-am cuparat)
  • 2 oua
  • 150 gr mozzarella
  • 100 gr smanatana dulce
  • 3 lg faina

Mod de preparare

Am curatat toate legumele,brocolii l-am desfacut buchetele si le-am dat intr-un clocot,apoi le-am pus la stors intr-o strecuratoare

Germeni i-am spalat bine si i-am calit intr-o craticioara intr-o lingurita unt si o canuta de 50 ml de apa,pana scade bine apa.Poi l-a strecurat pe un servet de bucatarie.

Smantana dulce se amesteca cu faina,cu condimentele,si cu ouale si se pune pe foc mic pana se ingroasa putin,dupa care se pune snittlauch-ul taiat marunt

Legumele le-am asezat intr-o tava tapetata,peste am presarat germenii

dupa care feliute subtiri de mozzarella printre legume sa cuprinda toata suprafata si peste am turnat amestecul lichid.

si am mai pus un strat subtire de legume aranjate dupa plac pt aspect

am stropit putin de tot cu praf de tarhon si am dat la cuptorul preincalzit la 250 grade cam 25-30 minute(am cuptor cu ventilatie,la unul obisnuit cred ca merge la 200 grade)

A fost minunat de bun,asa l-am servit fara carne...A fost destul de satios

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleul minunat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Postat de oanapl

Aperitiv terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Pentru maioneza, amesteci galbenusul crud cu un galbenus fiert tare. Omogenizezi amestecul si apoi, adaugi treptat cate putin ulei, amestecand intr-un singur sens, pana cand obtii cantitatea...

Citeste continuarea

Bruschetta cu sardine

Postat de ctlina

Bruschetta cu sardine

Sosul de rosii--  reteta aici - nu trebuie sa fie prea lichid, puneti-l pe foc si reduceti-l un pic daca este nevoie. Puneti feliile de pâine pe o placă de cuptor acoperita cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2011, 07:11
E suuuper combinatia!
Cred ca-i bun rau!
la 14.03.2011, 08:03
Chiar minunat Nicoleta
la 14.03.2011, 08:57
Gaby
Ruxy
Va multumesc
la 14.03.2011, 09:05
Interesant , bv Nicky
la 14.03.2011, 09:09
Ce dragalas imi spui,Diana ...De muuulti ani nu mai mi-a spus nimeni Nicky.. ..

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking