Supa crema cu pui, fidea si crutoane

Postat de Oana in Supe
10 Feb 2010 | 9249 vizualizari
Supa crema cu pui, fidea si crutoane

Rapida si plina de vitamine!

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • o radacina patrunjel
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • o ceapa
  • o mana mare cu fasole verde
  • o mana de broccoli
  • 2 linguri smantana
  • 50 g unt
  • o mana cu fidea
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

Toate legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Fasolea verde si broccoli le aveam in congelator, puse de mine :) Se pun toate la fiert in 3 l de apa cu sare (broccoli mai la final).

Pieptul de pui se taie cubulete, se da intr-un clocot, apoi se fierbe separat cu putina sare si piper.

Cand legumele sunt fierte se strecoara si se mixeaza cu blenderul, apoi se adauga untul si din zeama in care au fiert, amestecand pana se obtine o crema de consistenta dorita. Se pune smantana si se aseaza oala pe foc. Se adauga cubuletele de pui si fideaua maruntita si se lasa sa dea un clocot. Se potriveste de sare si piper, daca mai e cazul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema cu pui, fidea si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema din sparanghel

Postat de panacris

Supa crema din sparanghel

Legumele se curăță, spală și taie grosier, apoi se pun la fiert într-un vas încăpător cu apă și ulei. Se asezonează de sare și piper și se lasă la fiert cca. 15 minute la...

Citeste continuarea

Supa de zarzavat, cu perisoare din piept de pui

Postat de RODIMUR

Supa de zarzavat, cu perisoare din piept de pui

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii, păstârnacul și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2010, 15:39
la 10.02.2010, 17:10
foarte buna supica asta crema.....
la 10.02.2010, 18:53
Poftiti, cu incredere!!
la 10.02.2010, 20:37
ador supele crema... sunt singurele supe din care mananc un bol plin plin
la 10.02.2010, 23:26
Ionix, eu cate doua De data asta doar am gustat in varful limbii, a iesit asa buna

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking