Supa crema de conopida cu lapte de migdale

Postat de DeliciiSanatoase in Supe
3 Sep 2013 | 3470 vizualizari
Supa crema de conopida cu lapte de migdale

Nu stiu cum e la voi, dar la mine in casa este destul de racoare, iar in perioada asta corpul mi-a cerut sa se incalzeasca. Asa ca am baut muulte ceaiuri (imi place tare mult sa stau cu cana de ceai langa mine si sa lucrez), iar azi m-am rasfatat cu o supa crema de conopida. Daca aveti laptele de migdale deja preparat dureaza in jur de 20 de minute toata operatiunea.

Ingrediente

  • 300 gr conopida
  • o ceapa alba
  • un cartof
  • aprox. 100 gr telina radacina
  • aprox. 2 cani lapte de migdale
  • sare roz de himalaya (dupa gust)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat dat pe razatoare
  • piper (dupa gust)
  • coriandru macinat (dupa gust)
  • patrunjel

Mod de preparare

Dupa ce curatam conopida, telina, cartoful si ceapa, le punem la fiert. Dupa ce au fiert le separam de apa si le punem in blender.

Adaugam condimentele: sarea, ghimbirul, piperul, coriandru, usturoiul, turnam laptele de migdale si procesam pana devine cremos.

Turnam supa in bol si adaugam mult patrunjel prospat tocat, ca sa avem si ceva verde si crud.

Delicios. Ma declar total multumita. Acum ca m-am si incalzit, trec din nou la treaba.

Cu drag,

Valentina

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida cu lapte de migdale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de conopida cu iaurt

Postat de katty

Supa crema de conopida cu iaurt

Desfacem  conopida bucatele, o spalam si o punem la fiert in apa cu putina sare sare cat sa o acopere. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie (15-20 de minute) Se strecoara conopida si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2013, 17:43
cred ca e foarte buna!
la 03.09.2013, 22:43
la 14.10.2013, 17:00
la 23.02.2021, 16:53

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking