Supa crema de legume

Postat de nilgun in Supe
26 Iul 2013 | 3448 vizualizari
Supa crema de legume

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 3 cartofi
  • 1 mana de pastai
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • o lingurita ghimbir macinat
  • 1lngura unt

Mod de preparare

Toate legumele se spala, se curata de coaja cele care au nevoie si se taie cubulete suficient de mari. Se pun la fiert circa jumatate de ora. Se pune o lingura ulei de masline si sare si se mai fierbe un pic, apoi se scurge zeama legumelor. Aceasta zeama nu o aruncam. Blenduim frumos legumele, punem si piper, unt...vedem ce consistenta prinde si completam din cand in cand cu zeama de legume. Eu am pus-o pe toata, daca tot e supa, sa fie supa nu piure, asa ca imi place un pic mai lichida.

Am sevit cu iaurt deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Postat de Constelatialeu

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Iata cum se prepara Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi Am pus la fiert morcovul, ardeiul, ceapa uscata, ceapa verde si rosiile cherry, binenteles dupa ce le-am curatat , spalat si...

Citeste continuarea

Supa crema de gulii si zucchini

Postat de katty

Supa crema de gulii si zucchini

Spalam si curatam legumele. Taiem guliile si zucchini in cuburi mai mari. Pastarnacul si partea alba a prazului le taiem rondele. Intr-o oala punem la incins uleiul de masline. Adaugam prazul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2013, 21:40
la 26.07.2013, 21:42
multumesc andreea
la 26.07.2013, 21:43
la 26.07.2013, 21:44
Buna tare pe caldurile astea
la 26.07.2013, 21:48
dap///chiar buna babi, multumesc doralinda

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking