Supa crema de naut cu broccoli

Postat de oanapl in Supe
28 Iun 2021 | 2705 vizualizari
Supa crema de naut cu broccoli

Pe cădurile astea năucitoare merge grozav de bine o supă cremă și se prepară și foarte rapid. Vă invit să o încercați și voi.

Ingrediente

  • 1 buchet de broccoli
  • 1 ceapă mică
  • 1 morcov
  • 2 căței de usturoi
  • 300g boabe de naut (din conservă)
  • 30 gr unt
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 500 ml apa
  • ardei iute
  • 1 pahar smântână pentru gătit

Mod de preparare

Fierbi ceapa tocată julien, usturoiul și morcovul tăiate felii, în apă cu un strop de sare. Când sunt aproape fierte, adaugi buchețelele de broccoli desfăcute și năutul și lași să fiarbă cca 3-5 minute.
Dacă e prea multă apă mai scoți într-un castron și adaugi pe parcurs după gust. La sfârșit potrivești de sare si piper.
Pasezi totul cu blenderul de mână și adaugi smântână pentru gătit și omogenizezi. Servești cu crutoane și ardei iuți.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de naut cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa cu paste fainoase (inele)

Postat de Valclaudia

Supa cu paste fainoase (inele)

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece. Punem apa cu uleiul in oala, la foc mediu. Morcovii ii taiem betigase, telina si pastanacul se taie bucati de marimea dorita. Ceapa...

Citeste continuarea

Supa din rasol de pui, cu taitei lati

Postat de RODIMUR

Supa din rasol de pui, cu taitei lati

Copănelele se spală, se curăță și se fasonează, după care se pun la fiert, cu 4 litri de apă. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2021, 17:28
la 28.06.2021, 18:01
Buna !!!
la 28.06.2021, 18:02
Buna, buna!
la 28.06.2021, 19:43
Prietenele mele, brocoloasele si nautoasele
la 28.06.2021, 19:58
Mie îmi plac toamna cremoasele atea mai consistente! De probat la toamnă!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking