Supa-crema de rosii cu galusti

Postat de Oana in Supe
3 Mai 2009 | 10562 vizualizari
Supa-crema de rosii cu galusti

Supa-crema poate fi facuta in mai multe feluri, cu un singur fel de legume, cu toate legume, dreasa cu smantana, cu fidea, cu galusti sau servita cu crutoane.

Ingrediente

  • 2 morcovi mari
  • o telina
  • o radacina de  patrunjel
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • 1 kg de rosii proaspete

Mod de preparare

Curatam legumele si le punem la fiert intregi.

Adaugam sare si lasam sa fiarba in voie, apoi le scoatem intr-un castron si strecuram zeama. Legumele fierte le bagam la blender si le facem o crema fina. Apoi adaugam zeama pana ajungem la consistenta dorita si o mai lasam putin la foc.

Rosiile proaspete le-am oparit si apoi le-am dat prin sita pana am ales toata pulpa.  Iar legumele fierte le-am subtiat cu aceste rosii si eventual putina zeama de legume.

La final eu am ales sa fac galusti, dar se poate pune fidea sau se drege cu putina smantana si se serveste cu crutoane.

Reteta galustilor este AICI

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de rosii cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de rosii cu galusti din gris

Postat de Caty

Supa de rosii cu galusti din gris

Punem ceapa tocata in oala cu uleiul fierbinte. Presuram putina sare si 2-3 linguri cu apa. O tinem pe foc 2 minute Adaugam radacinoasele rase pe razatoarea mica si le calim si pe ele 2 minute...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu galusti

Postat de gabrielacuisine

Supa de rosii cu galusti

Mod de preparare: Este foarte simplu, intai curatam toate legumele, umplem oala cu apa doar pe jumatate si adaugam legumele taiate dupa cum va place. Eu inafara de pastarnac si telina, toc...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 05.05.2009, 04:16
superba supa!dar cred ca o voi prepara cu suc de rosii+1,5kg rosii,da' sa fie,sa miroasa romaneste,mai tata!
la 05.05.2009, 11:14
Da, Alina, cu rosii proaspete de gradina iese o nebunie! dar la vara...
la 09.05.2009, 09:32
e dementiala, subscriu, am facut-o ieri!
numai ca am pus prea multi morcovi si nu se mai simteau rosiile, dar am dres-o de acra cu lamaie. superba!
la 09.05.2009, 12:24
Bravo, ma bucur Shumitza

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking