Supa cu chorizo, ciuperci si zucchini

Postat de mihaelar63 in Supe
10 Mai 2019 | 2696 vizualizari
Supa cu chorizo, ciuperci si zucchini

 "Retete pentru mese in familie"  Graba mare -ca de obicei. Am de preparat rapid o supa pentru masa in famile. In frigider aveam o caserola mica de ciuperci shimeji achizitionata ,, de la oras"' . Shimeji acestea le vroiam garnitura la vreun preparat pompos. Bune-s si in supa, cuplate cu dovlecelul verde stingher. Nu de alta, dar corespundeau pentru preparare rapida!!!

Ingrediente

  • 200 gr carnat chorizo
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri linte rosie
  • 4 rosii cherry
  • 1 caserola mica ciuperci shimeji
  • 1 zucchini mic
  • 1 bucata praz
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras portocaliu
  • 1 /2 lingurita pasta ardei iute -productie proprie
  • smantana sau iaurt grecesc -la servire
  • patrunjel verde si usturoi verde -tocate marunt
  • sare

Mod de preparare

  1. Se feliaza carnatul chorizo.
  2. Se spala si se curata legumele. Rosiooarele se taie sferturi.
  3. Feliati prazul si dovlecelul. Ardeii i-am taiat julien[ din motive neelucidate :D ].
  4.  Am calit usor chorizo, prazul si ardeii.
  5. Am adugat lintea si pasta de ardei. Sarati.
  6. Am turnat deasupra 2 l apa fierbinte [ pentru a grabi fierberea ].
  7. Cand apa a juns in clocot maxim amadugat dovlecelul, rosiile si ciupercile shimeji.
  8. Se lasa la fiert inca vreo 10 minute.
  9. Chorizo da in plus gustul de usturoi si cel picant.
  10. La servire pentru prospetime presarati patrunjel si usturoi verde.
  11.  Puneti smantana sau iaurtul grecesc pe masa si fiecare se serveste dupa dorinta.

            Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu chorizo, ciuperci si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa de conopida

Postat de simona72

Supa de conopida

Se pune la incins in oala in care urmeaza sa faceti supa, uleiul si untul. Ceapa se toaca marunt si se caleste pana devine sticloasa. Se adauga usturoil taiat felii, se calesc impreuna pentru 1...

Citeste continuarea

Supa crema de conopida si praz

Postat de Ela68

Supa crema de conopida si praz

1. Conopida se spala, se rup buchetelele, prazul se curata si se taie in bucati. De asemenea, morcovul si cartoful se curata si se taie in bucati mai mari. 2. Se toarna apa peste legume pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2019, 19:29
la 10.05.2019, 19:48
la 10.05.2019, 19:56
O ciorbita tare buna!
la 10.05.2019, 20:39
O bunatate de ciorbita!
la 10.05.2019, 20:51
buna buna

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking