Supa cu os de porc, zucchini si smantana

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
22 Noi 2021 | 2060 vizualizari
Supa cu os de porc, zucchini si smantana

 Eu sunt fan inrait zucchini. Vei gasi in gradina mea macar de vreo trei culori.  Am dorit sa prepar o ciorba asemanatoare cu cea a la Grec dar am folosit smantana .

Ingrediente

  • 1 os de porc cu carne pe el -700 gr
  • 1 zuchini verde [aprox 250 gr ]
  • 1 zuchini galben [ aprox 250 gr]
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov mare
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet mere
  • patrunjel verde tocat
  • 1 pahar smantana grasa 30%
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

  1. Pentru inceput osul de porc se spala si se pune la fiert in apa cu sare macar pentru 30 min. .
  2.   Taiati arunt ceapa si morcovul . Gogosarul se feliaza.
  3. Caliti legumele in ulei . Cand acestea devin sticloase se toarna deasupra apa in care a fiert osul de porc .
  4. Tot acum puneti orezul la fiert .
  5.  Continuati fierberea inca 20 minute pana cand legumele sunt patrunse si carnea de pe os se desprinde usor .
  6. Taiati zucchini in cuburi putin mai mari decat cele de morcovi .
  7.  In acest moment se pun in supa cuburile de zucchini .
  8. Dupa 5 minute se trage oala de pe foc .
  9. Acriti cu otet de mere . Dregeti zeama cu smantana .
  10.  La sfarsit piparati si gustati daca nu mai este nevoie de sare .
  11. Serviti supa cu patrunjel verde taiat marunt .
  12.   Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu os de porc, zucchini si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Supa de andive,cartofi și hering

Postat de ctlina

Supa de andive,cartofi și hering

Se curata si se taie morcovii și cartofii în cuburi.  Se pun la fiert in supa fierbinte de pui timp de 15 minute. Se indeparteaza cotorul andivelor și se taie în bucăți....

Citeste continuarea

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

Iata cum se prepara Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World. Se pun oasele afumate la fiert cu restul ingredientelor pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2021, 01:14
la 23.11.2021, 09:53
la 23.11.2021, 10:51
Buna!
la 23.11.2021, 10:52
Delicioasa!
la 23.11.2021, 14:40
Foarte buna!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking