Ingrediente
- 1 os de porc cu carne pe el -700 gr
- 1 zuchini verde [aprox 250 gr ]
- 1 zuchini galben [ aprox 250 gr]
- 1 ceapa
- 1 gogosar
- 1 morcov mare
- 3 linguri orez
- 2 linguri ulei
- 2 linguri otet mere
- patrunjel verde tocat
- 1 pahar smantana grasa 30%
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare
- Pentru inceput osul de porc se spala si se pune la fiert in apa cu sare macar pentru 30 min. .
- Taiati arunt ceapa si morcovul . Gogosarul se feliaza.
- Caliti legumele in ulei . Cand acestea devin sticloase se toarna deasupra apa in care a fiert osul de porc .
- Tot acum puneti orezul la fiert .
- Continuati fierberea inca 20 minute pana cand legumele sunt patrunse si carnea de pe os se desprinde usor .
- Taiati zucchini in cuburi putin mai mari decat cele de morcovi .
- In acest moment se pun in supa cuburile de zucchini .
- Dupa 5 minute se trage oala de pe foc .
- Acriti cu otet de mere . Dregeti zeama cu smantana .
- La sfarsit piparati si gustati daca nu mai este nevoie de sare .
- Serviti supa cu patrunjel verde taiat marunt .
- Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu os de porc, zucchini si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|