Supa cu piept de pui si taitei

Postat de Lily_Musat in Supe
25 Iun 2009 | 27890 vizualizari
Supa cu piept de pui si taitei

Ingrediente

  • 1 morcov razuit
  • 1 ceapa intreaga
  • 4 cartofi taiati cubulete
  • Cateva Frunze de telina tocate marunt
  • Pastarnac taiat marunt
  • 1 piept de pui fiert si tocat cubulete
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de delicat de gaina
  • 2 linguri de ulei
  • Patrunjel verde
  • Un manunchi de taitei cu ou

Mod de preparare

Punem 2 litri de apa la fiert cu ulei si sare. Cand a dat in clocot punem legumele si lasam sa fiarba bine pana cand se farama. Adaugam delicatul cu gust de gaina si lasam sa mai fiarba putin. Intr-o cratita separat fierbem pieptul de pui,il taiem cuburi si il punem in oala peste legumele care deja sunt fierte.

Mai lasam sa mai fiarba 10 minute, punem taiteii pe care ii lasam sa fiarba 2 minute, punem patrunjelul verde si oprim flacara apoi astupam oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu piept de pui si taitei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de pui cu taitei

Postat de Irina

Supa de pui cu taitei

Am maruntit puiul, dar am folosit doar o parte din el la supa: spatele, aripile si o bucata de piept, restul a fost destinat unei fripturi.  Spalat bine si curatat, am pus puiul la fiert....

Citeste continuarea

Supa de pui cu taitei lati

Postat de AnyCostescu

Supa de pui cu taitei lati

Legumele se curata de coaja , se spala si se pun intr-o oala. Se acopera cu apa, se punem un cub de knorr si se fierb 20 minute.  Strecuram si punem din nou la fiert supa rezultata. Din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.07.2009, 12:17
multumesc fff buna a esit supita
la 20.10.2009, 14:06
De ce nu se fierbe pieptul de pui cu sare si aceeasi apa sa se foloseasca in continuare la supa, apoi sa se adauge restul?
la 27.10.2009, 12:47
Pentru ca pieptul de pui de cumparat are gust de medicamente. Daca ai piept de pui de tzara merge altfel nu, mie nu imi place.
la 16.07.2012, 15:25
f buna bv bv bv bv bv!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking