Ingrediente
- 1 pui de tara
- 2 cepe
- 3 morcovi
- telina
- pastarnac
- radacina de patrunjel
- 2-3 cartofi
- pasta de rosii
- un cubulet de unt
- sare
- patrunjel
- pt taitei:
- 2 oua
- 150 g faina
- sare-un vf de cutit
Mod de preparare
Puiul se pune la fiert in apa cu sare. Se adauga zarzavatul curatat(mai putin cartofii). In timpul fierberii se spumeaza de cate ori este nevoie.
Dupa ce a fiert carnea, supa se strecoara intr-un alt vas si in ea se introduc cartofii taiati cubulete si morcovii taiati cubulete, se mai fierbe 15 min, apoi se adauga si taiteii.
Intr-o tigaie cu unt(ulei) se caleste un morcov dat pe razatoarea mica cu 2 linguri pasta de rosii si se adauga peste supa.
Taiteii: Se face o coca mai tare din oua,faina si sare, se intinde intr-o foaie subtire de 1-2 mm. Se lasa foaia cca 10 min sa se usuce, se ruleaza si se taie in taitei subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|