Supa de cono - coco

Postat de mihaelar63 in Supe
3 Iul 2010 | 4065 vizualizari
Supa de cono - coco

adica supa de conopida cu lapte de cocos . este o supa care merge bine in zilele de post .

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 3 morcovi
  • 6 cartofi noi mici
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei iute
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 ml lapte cocos
  • sare
  • patrunjel verde
  •  zeama de lamaie

Mod de preparare

  1. legume le sa spala bine si se curata [cartofii noi se curata bine de punctele negre , nu este necesar sa-i curatati de coaja ]
  2. conopida se desface bucatele , morcovul, ceapa si ardeiul iute  rondele, restul legumelor cuburi potrivite ca marime .
  3. se pun la fiert in apa cu sare , ulei de maslie .
  4. legumele fiind crude se patrund repede cam 20 min .
  5. la sfarsit se pune laptele de cocos si se asezoneaza dupa gust cu zeama de lamaie , sare si patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cono - coco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de dovleac cu mar

Postat de simona72

Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in 2 litri apa. Am lasat sa fiarba aproximativ 20 minute. Daca nu...

Citeste continuarea

Supa crema de praz

Postat de ralu_ca

Supa crema de praz

Se curata cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete. Apoi se curata morcovii, spalam si taiem rondele. Am curatat telina o spalam si o taiem bucatele. Pastranacul se spala si il taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2010, 00:32
Arata tare bine,deci o portie te rog frumos
la 03.07.2010, 00:35
pe langa asta are si un gust deosebit , cu placere o fata atat de bine crescuta nu pot refuza multumesc
la 03.07.2010, 01:03
Interesanta idee...felicitari......nu am mancat nici o data o astfel de combinatie, dar la cat de bine arata as gusta si eu o portie
la 03.07.2010, 01:06
Imi place mult, 5 furcu
la 03.07.2010, 01:25
e uimitor laptele de cocos , era lichid cand l-am cumparat , iar dupa ce a stat la frigider s-a intarit si era ca o smantana grasa , de aici mi-a venit ideea si are un gust absolut delicios

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking