Supa de fazan cu galuste de gris

Postat de babi5 in Supe
24 Feb 2014 | 6786 vizualizari
Supa de fazan cu galuste de gris

Am facut o supica buna tare fiindca cu toti suntem gripati .. si supica este binevenit,nu am facut multe poze fiindca nu am avut asistent si nici starea necesara dar este bine si asa . Supa a iesit buna tare ..

Ingrediente

  • 1 fazan cca 1 kg .
  • 3 morcovi mai maricei
  • 1/2 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mai maricica
  • sare
  • boabe piper
  • 1 catel de usturoi
  • 2 oua
  • 8 linguri gris (eu am folosit 12 fiindca grisul a fost fin tare )
  • frunze patrunjel

Mod de preparare

Prima data  am spalat bine carnea si am pus-o la foc mic .(sa iasa supa limpede ).

Apoi se curata zarzavatul se spala . Intre timp cind supa incepe sa fiarba spumam bine adaugam zarzavatul,  potrivim de sare si adaugam si boabele de piper .Cind  carnea este fiarta adaugam si ardeiul si mai lasam 10 min sa dea aroma la supa apoi  strecuram  supa ,acoperim carnea .

Punem supa la fiert intre timp intr-un castron separam albusul de galbenus,  batem bine albusul pina devine o spuma sticloasa ,adaugam grisul  si galbenusele apoi rupem galustele in supa la marimea  dorita . Cind galustele isi maresc volumul punem putina apa rece peste, asezonam cu patrunjel verde cind servim si rasol  de fazan . Pofta buna ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

Postat de mihaelar63

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

Carnea si osul de vacuta se spala si se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 minute. Pentru aceasta operatiune am folosit oala de fiert sub presiune. Scade timpul de fierbere cel...

Citeste continuarea

Supa crema de dovleac

Postat de AlexTeacher

Supa crema de dovleac

1. Taiati dovleacul in jumatate, curatati-l si apoi taiati-l in cubulete de 2-3 cm. Puneti-l la fiert in 2 l de apa. 2. Taiati cubulete si cartofii, morcovul si telina. Puneti-le la fiert la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2014, 22:40
mmmmmmm, ce bunatate! am mancat si eu la soacra mea si stiu cat e de buna
la 24.02.2014, 22:50
delicioasa
la 24.02.2014, 22:54
merita incercata!
la 24.02.2014, 23:05
la 24.02.2014, 23:12

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking