Ingrediente
- carne de pasare ( daca e de curte, e si mai bine)
- 2 morcovi
- o ceapa
- un pastarnac
- sare
- patrunjel verde
Galuste de gris:
- 2 oua
- 7 linguri cu gris
- o lingura cu ulei
- un praf de sare
Mod de preparare
Se pune la fiert carnea de pasare si se aduna spuma din cand in cand. Se adauga 2 morcovi, o ceapa, un pastarnac taiate in bucati mari si se fierb pana intra usor furculita in carne si morcov.
Se scot bucatile de carne si ceapa din supa, lasandu-se doar morcovul si pastarnacul. Se potriveste supa de sare.
Se adauga in supa clocotinda compozitia de galuste ,cu lingura ( doua oua batute, in care se adauga 7 linguri cu gris , putina sare si o lingura de ulei ) , lasand supa sa mai fiarba cca. 5 minute.
Se opreste focul si se presara patrunjelul tocat marunt.
Se serveste fierbinte, cu putin piper macinat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|