Supa de pasare cu galuste

Postat de Ina in Supe
8 Mai 2010 | 7576 vizualizari
Supa de pasare cu galuste

Nu pot sa spun decat ca este delicioasa !

Ingrediente

  • carne de pasare ( daca e de curte, e si mai bine)
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un pastarnac
  • sare
  • patrunjel verde

Galuste de gris:

  • 2 oua
  • 7 linguri cu gris
  • o lingura cu ulei
  • un praf de sare

 

Mod de preparare

    Se pune la fiert  carnea  de pasare si se aduna  spuma din cand in cand.  Se adauga  2 morcovi, o ceapa, un pastarnac taiate in bucati mari  si se fierb pana intra usor furculita in carne si morcov.

    Se scot bucatile de carne si ceapa din supa, lasandu-se doar morcovul si pastarnacul. Se potriveste supa de sare.

     Se adauga in supa clocotinda  compozitia de galuste ,cu lingura   (  doua oua batute, in care se adauga  7 linguri  cu gris , putina  sare  si o lingura de ulei ) , lasand supa sa mai fiarba  cca. 5 minute. 

     Se opreste focul si se presara patrunjelul tocat marunt.

     Se serveste fierbinte, cu putin piper macinat .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de pui cu galuste de gris

Postat de lucy2002

Supa de pui cu galuste de gris

Carnea se spala si se pune la foc intr-o oala incapatoare. Indepartam spuma care se foarmeaza deasupra carnii. Legumele se curata si se spala. Tocam radainoasele, morcovul, patrunjelul si...

Citeste continuarea

Supa de galuste cu carne de pasare

Postat de comanligia

Supa de galuste cu carne de pasare

Se curata carnea de piele, se spala, apoi se pune la fiert in apa. Se ia spuma cu spumarul daca e necesar. Se curata si se spala legumele, apoi se taie ceapa marunt, morcovul si telina se toaca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2010, 17:17
model nimic?fara burghiu?
la 08.05.2010, 17:18
bai eu cu voi nu mai plec)
la 08.05.2010, 17:23
am pus burghiul dincolo
la 08.05.2010, 17:23
daca faceam morcovul cu burghiul, se rupea la fiert..
la 08.05.2010, 17:28
cu morcovii te comporti delicat, draga

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking