Ingrediente
- 2 piepti de pui sau 1 piept foarte mare
- 1/2 telina mica
- 1 ardei gras
- ceapa mare
- 1 pastarnac
- 3-4 morcovi
- Frunze de patrunjel tocate foarte marunt
- 2 role cu taitei
- 3,5 l apa
- sare si piper alb, dupa gust
Mod de preparare
Se spala bine pieptul de pui, se da intr-un clocot, se scoate pieptul si se spala bine bine pieptul. Il spalam din nou pentru a inlatura eventuale mizerii. :p
Se taie cubulete pieptul si se pune la fiert impreuna cu legumele taiate in bucati mari si cu patrunjelul tocat marunt.
Se lasa sa fiarba bine, din cand in cand spumaim pentru a ramane supa clara.
Cand legumele sunt fierte se scot din supa, eu am lasat morcovii pentru ca-mi plac foarte mult morcovii fierti. :D:D
Se pune sare si piper alb, dupa gust si se mai lasa sa dea intr-un clocot.
Apoi, se adauga taiteii si se mai lasa maxim 10 min sa fiarba.
Se stinge focul si se serveste cu ardei iuti
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu tăiţei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|