Supă de pui cu tăiţei

Postat de ionix in Supe
29 Iul 2010 | 3870 vizualizari
Supă de pui cu tăiţei

O supa simplu de facut si foarte buna...

Ingrediente

  • 2 piepti de pui sau 1 piept foarte mare
  • 1/2 telina mica
  • 1 ardei gras
  • ceapa mare
  • 1 pastarnac
  • 3-4 morcovi
  • Frunze de patrunjel tocate foarte marunt
  • 2 role cu taitei
  • 3,5 l apa
  • sare si piper alb, dupa gust

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui, se da intr-un clocot, se scoate pieptul si se spala bine bine pieptul.  Il spalam din nou pentru a inlatura eventuale mizerii. :p

Se taie cubulete pieptul si se pune la fiert  impreuna cu legumele taiate in bucati mari si cu patrunjelul tocat marunt.

Se lasa sa fiarba bine, din cand in cand spumaim pentru a ramane supa clara.

Cand legumele sunt fierte se scot din supa, eu am lasat morcovii pentru ca-mi plac foarte mult morcovii fierti. :D:D

Se pune sare si piper alb, dupa gust si se mai lasa sa dea intr-un clocot.

Apoi, se adauga taiteii si se mai lasa maxim 10 min sa fiarba.

Se stinge focul si se serveste cu ardei iuti

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu tăiţei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de supa ungureasca de carne - Husleves nr.24. din top Best soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de supa ungureasca de carne - Husleves nr.24. din top Best soups in the World

Iata cum se prepara Reteta de supa ungureasca de pui Husleves nr.24. din top Best soups in the World. Gaina o fasonam si o punem intr-o oala la fiert cu apa, eliminam orice spuma formata....

Citeste continuarea

Supa din rasol de pui, cu taitei lati

Postat de RODIMUR

Supa din rasol de pui, cu taitei lati

Copănelele se spală, se curăță și se fasonează, după care se pun la fiert, cu 4 litri de apă. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2010, 16:54
Imi place tare mult supa cu taitei sau cu galusteAi uitat de patrunjel in farfurie
la 29.07.2010, 16:56
asta-i farfuria mea eu urasc patrunjelul , tocat marunt si fiert il pot inghiti, altfel nu... am avut si de galuste cu gaina, buna buna... supele-mi plac, ciorbele nu prea... nu-mi plac legumele, doar morcovii am fost un copil taaaaaaaaaaare rau
la 29.07.2010, 17:01
Eu nu vreau, dar ii trimit pe copii.
la 29.07.2010, 17:02
nici lor nu le plac legumele din ciorbe? eu imi luam peste mana mereu la cresa
la 29.07.2010, 17:04
Lor nu le plac legumele din nici o mancare. Daca-s tocate marunt...mai merge. Dar nu intotdeauna.

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking