Supa de rosii cu galusti

Postat de alinaelena88 in Supe
14 Feb 2013 | 2721 vizualizari
Supa de rosii cu galusti

Fiindca am terminat sesiunea cu brio....acum ma pot relaxa si vin cu o reteta rapida si usoara pentru orice gospodina.

Ingrediente

  • 3 L apa
  • o cutie rosii pasate Nostia de 500 G
  • 3 oua
  • 24 lingurite de gris (cate 8 de ou)
  • 4 cuburi de concentrat de gaina
  • patrunjel

Mod de preparare

Se pune apa la fiert, iar cand a dat in clocot punem cuburile de concentrat de gaina si amestecam pana se topesc. Apoi, adaugam rosiile pasate si dam focul mic amestecand bine .

Pregatim din oua si gris compozitia pentru galusti.Mai puteti adauga un praf de sare si piper (sotul meu asa le vrea si ies bune rau :) ).Modificam focul la mediu si cu o lingurita se ia cate putin din compozitie( cam pana la jumatatea linguritei) si punem galustile in supa de rosii. Se incearca din cand in cand sa fie pufoase si sa intre usor furculita in ele, dupa care oprim focul si punem patrunjelul.

Se serveste imediat fierbinte, cat si rece pentru zilele de vara toride!!

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de rosii cu galusti din gris

Postat de Caty

Supa de rosii cu galusti din gris

Punem ceapa tocata in oala cu uleiul fierbinte. Presuram putina sare si 2-3 linguri cu apa. O tinem pe foc 2 minute Adaugam radacinoasele rase pe razatoarea mica si le calim si pe ele 2 minute...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu galusti

Postat de gabrielacuisine

Supa de rosii cu galusti

Mod de preparare: Este foarte simplu, intai curatam toate legumele, umplem oala cu apa doar pe jumatate si adaugam legumele taiate dupa cum va place. Eu inafara de pastarnac si telina, toc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2013, 13:38
sigur ai scris bine numarul de linguri de gris?
parca...e prea mult 8 linguri per ou
la 14.02.2013, 13:58
Gaby,sunt lingurite
Dar lasa tu,mai bine sa fie decat sa nu ajunga ))))))))))))))))
la 14.02.2013, 15:12
gaby tu cate lingurite pui per ou? eu asa fac galustile si ies pufoase si moi si in plus asa am invatat de la bunica si mama mea. Daca tu ai alta metoda esti libera sa postezi.
la 14.02.2013, 15:17
Alina,sincer si mie mi se pare cam mult,dar asa cum zici e reteta ta
la 14.02.2013, 15:24
corect, dia, eu am gresit
daca-s lingurite e ok, ca si eu pun aprox 4 linguri, deci 8 lingurite

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking