Supa de rosii cu mazare si carnat afumat

Postat de ctlina in Supe/Ciorbe
15 Feb 2020 | 2437 vizualizari
Supa de rosii cu mazare si carnat afumat

O supa de iarna caci facuta cu sos de rosii de casa si cu mazare congelata. Facuta cu produse de calitate caci rosiile folosite erau de gradina si bine coapte iar mazarea am curatat-o si congelat-o asta vara.

Ingrediente

  • 1/2 carnat afumat 130 gr
  • 350 gr de sos de rosii de casa
  • 1 lingura bulion concentrat de rosii
  • 250 gr de mazare proaspata sau congelata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 Kub de pasare/legume
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Intr-o oala incalziti uleiul si puneti la prajit carnatul taiat rondele fine.

Adaugati ceapa tocata si morcovii curatati si taiati rondele. Reveniti impreuna.

Puneti mazarea si gatiti impreuna 5 minute.

Turnati sosul de rosii.

Diluati bulionul si kub-ul intr-un pahar mare de apa si turnati-le in oala.

Amestecati, puneti sare, piper, boia de ardei, cimbru uscat.

In oala de supa turnati 1 l de apa (sau plus).

Lasati sa fiarba la foc potrivit 20-25 de minute sau pana cand mazarea si morcovii sunt fierti.

Supa este gata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu mazare si carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de vacuta cu rubarba

Postat de panacris

Ciorba de vacuta cu rubarba

Legumele se curăță, se spală și se taie bucățele mici, apoi se pun la călit în ulei cu puțină apă și sare, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Carnea de vită se taie...

Citeste continuarea

Supa egipteana cu fructe de mare, porumb si ciuperci

Postat de mihaelar63

Supa egipteana cu fructe de mare, porumb si ciuperci

Pentru inceput am pus la fiert in apa cu putina sare, cojile de creveti. Acestea au rezultat de la decorticarea crevetilor folositi la o paella. Dupa 15 minute de fiert am strecurat zeama...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2020, 15:25
la 15.02.2020, 15:27
Bună...!
la 15.02.2020, 16:53
la 15.02.2020, 18:07
Buna!
la 15.02.2020, 18:50
Este o supa chiar gustoasa si buna pentru aceste zile mai reci!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking