Supa de vacuta,dreasa cu smantana.

Postat de gratarel in Vita
22 Feb 2014 | 4116 vizualizari
Supa de vacuta,dreasa cu smantana.

Este o mancare 'usoara' care poate fi servita inainte de orice alta mancare de "felul 2

Ingrediente

  • 1litru de supa de la 1kg de cartofi fierti,
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi mari
  • spaghetti sau taitei de casa
  • 1kg.carne de vita cu os
  • 200g smantana
  • patrunjel,marar
  • sare,piper
  • bors acru (facultativ)

Mod de preparare

Spalam morcovii,carnea,patrunjelul si mararul ;facem 6 portii din carnea cu os.

Punem intr-o oala de ~7 litri,carnea,supa de cartofi si completam cu apa pana e aproape plina oala. Adaugam ceapa si morcovii taiati in jumatate si lasam pe foc pana carnea e fiarta.

Punem in oala taiteii si ii lasam sa fiarba,timp in care amestecam smantana cu supa fierbinte mestecand pana obtinem un sos mai subtire dar omogen.Adaugam smantana in supa,mararul si patrunjelul, sare si piper.Lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.

Cine doreste, inainte de ultimul clocot punem borsul acru (1/2 litri).

Serviti fierbinte cu un ardei iute alaturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vacuta,dreasa cu smantana." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu carne si cascaval

Postat de oanapl

Placinta cu carne si cascaval

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi in centrul ei,...

Citeste continuarea

Coaste de vitel in sos de rosii

Postat de timea

Coaste de vitel in sos de rosii

Punem intr-un vas apa la fiert cu aprox 1/2 lingurita sare, cateva boabe de piper si 3 foi de dafin.  Cand fierbe apa adaugam coastelesi carnea si lasam sa fiarba aprox 30 de minute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2014, 20:52

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking