Supa de vitel cu taitei de casa

Postat de kamy in Supe
2 Mai 2011 | 7417 vizualizari
Supa de vitel cu taitei de casa

Daca tot am fiert rasolul,era pacat sa nu fac o supa buna,buna pe el.In poza e farfuria Sabinei care nu mananca mai nimic fara carne.

Ingrediente

  • 2 buc.rasol vitel
  • 1 ceapa potrivita(eu am pus jumate ca le am fff mari...hihihi)
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi
  • frunze patrunjel si telina
  • sare,piper(condiment vita)

Mod de preparare

Curatam legumele,le spalam si le taiem buc.mari ca ptr.supa.Ceapa o lasam intreaga.

Intr-o oala de 5l punem apa si legumele la fiert,in afara de cartofi.

Pregatim rasolul:punem sare grunjoasa pe maduva ca sa nu se imprastie in apa.

Cand apa fierbe punem si buc.de rasol(la foc ff mic).Spumam cat este nevoie.Cand legumele sunt pe jumate fierte,punem cartofii.Cand s-au fiert le scoatem pe o farfurie.

Lasam rasolul sa fiarba pana carnea se inmoaie bine.

Strecuram supa...punem si un tifon dublu-triplu in strecuratoare ca sa iasa supa cat mai limpede.

Taiteii ii fierbem separat in apa cu sare iar cand sunt gata,ii scurgem de apa fierbinte si punem apa rece.Ii lasam acolo 10-15 min.

Punem taiteii in supa,dam intr-un clocot,oprim focul si punem mult patrunjel verde si 2-3 frunze de telina,tocate marunt.

Noi o mancam cu putin usturoi pisat.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa casei

Postat de mihaelar63

Supa casei

Legumele se curata se spala si se lasa intregi. Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire. Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va...

Citeste continuarea

Supa de vitel cu taitei de casa

Postat de gicuta69

Supa de vitel cu taitei de casa

Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam  spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2011, 17:32
Le trimit pe Oana sii pe Cris la tine ca ele sunt topitr dupa supa cu taitei.
la 02.05.2011, 17:45
mena...le astept cu mare drag si pe tine...papi altceva facem sezatoare
la 02.05.2011, 17:48
Pap si supa ca si mie-mi place da lor le las mai mult ca e preferata lor.
la 02.05.2011, 17:55
mena....cum doresti
la 02.05.2011, 18:22
buna buna eu vreau numai putina

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking