Rasol de vitel cu legume

Postat de kamy in Vita
28 Apr 2011 | 12192 vizualizari
Rasol de vitel cu legume

Ingrediente

  • 2 buc.rasol vitel
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  • 3 cartofi
  • o ceapa (eu am pus juma.ca le am fff mari....cepele)
  • sare,piper

Mod de preparare

Curatam legumele,le spalam si le taiem buc.mari ca ptr.supa.Ceapa o lasam intreaga.

Intr-o oala de 5l punem apa si legumele la fiert,in afara de cartofi.

Pregatim rasolul:punem sare grunjoasa pe maduva ca sa nu se imprastie in apa.

Cand apa fierbe punem si buc.de rasol.Spumam cat este nevoie.Cand legumele sunt pe jumate fierte,punem cartofii.Cand s-au fiert le scoatem pe o farfurie.

Rasolul dureaza pana e bine fiert(3 ore la foc mic sa nu se tulbure supa).

Cand e bine fiert punem buc.de rasol intr-o tava,legumele pe langa(in afara de ceapa...o aruncam)punem din loc in loc bucatele de unt,putina supa(2-3 ling.)si dam la cuptor putin sa prinda culoare.

Se serveste neaparat cu hrean sau sos de hrean(ceva sa contina....hrean)

Cui ii place poate manca maduva pe paine prajita si sare.

Pofta maxima!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (72)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

Postat de RODIMUR

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

Pentru prepararea rasolului cu legume, se procedează ca la supa de rasol, conform rețetei: https://www.bucataras.ro/retete/supa-din-rasol-de-vitel-cu-galuste-de-gris-87590.html În...

Citeste continuarea

Osso buco milanez si gremolata

Postat de ctlina

Osso buco milanez si gremolata

Incalziti uleiul intr-o tigaie adanca. Dati carnea prin faina si rumeniti-o bine pe ambele parti. Intre timp, curatati morcovul si taiati-l in rondele fine. Curatati ceapa si tocati-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2011, 23:11
Prima portie este a meaaaaa!! Foarte bun...imi place reteta ta de rasol...am facut si eu o incercare dar nu stiam si ca se da si la cuptor. Saru'mana pt masa
la 28.04.2011, 23:17
bun tipsul cu taiatul pielitei vai ce pofta mi-ai facut dar spune,de ce ai tu cepele asa de mari
la 28.04.2011, 23:24
bun de tot,la fav cu el
la 28.04.2011, 23:27
Aha! Eu stateam cuminte in asteptarea povestii de la Dia...n-am vrut sa zic nimic de cepe....daaaar...Kamyy! Ai zis ca pui juma de ceapa...ca le ai fff mari...si mai jos scrie ca ceapa se lasa intreaga si chiar!? nu zic de ce!...intreb de unde, ai tu cepele asa mari?
la 29.04.2011, 00:20
ce bine arata

Vezi toate comentariile (72)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking