Supa greceasca de peste (Psarosoupa)

Postat de rena in Supe
15 Noi 2013 | 11898 vizualizari
Supa greceasca de peste (Psarosoupa)

Ingrediente

  • 4 pesti mari
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • o legatura de telina
  • o ceapa
  • ulei,sare,piper,lamaie
  • o ceasca de orez
  • 2 oua

Mod de preparare

Curatam toate legumele si le taiem in bucati mai mari,le punem la fiert.Dupa ce s-au fiert le scoatem pe un platou.In zeama legumelor punem pestele sa fiarba ,dupa ce sa fiert facem la fel il scoatem pe un platou.Strecuram zeama sa nu aiba oase de la peste si o punem inapoi in oala,punem orezul, sare si lasam sa fiarba .Separat batem oul cu lamaia luam putina zama din oala si turnam peste ouale batute , amestecam  bine, apoi turnam in oala.

La blender batem zeama de lamaie,sare , ulei de masline si facem un sos albicios.Curatam pestele de oase turnam pe deasupra sos si la legume in acel fel facem

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa greceasca de peste (Psarosoupa)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Supa crema de linte cu ardei copti

Postat de rocsi_1612

Supa crema de linte cu ardei copti

Ceapa curata o tocati marunt, pastarnacul si morcovul decojit, le taiati cubulete. Intr-o cratita puneti legumele tocate si 3 litri cu apa. Transferati cratita pe foc, lasati sa fiarba pana...

Citeste continuarea

Supa crema de usturoi

Postat de mirela0911

Supa crema de usturoi

Se curata legumele si se spala bine. O ceapa se taie in 4, cartofii se taie in cubulete, la fel si telina. Pastarnacul se taie in 2 pe lungime si se scoate partea din mijloc care este foarte tare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2013, 16:01
la 15.11.2013, 16:10
suna bine, mai ales cu peste
la 15.11.2013, 17:15
gustoasa supica

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking