Supa italiana cu legume si cascaval afumat

Postat de Sylvia in Supe
22 Noi 2013 | 3676 vizualizari
Supa italiana cu legume si cascaval afumat

Va prezint o reteta pe cat de simpla pe atat de aromata , perfecta pentru zilele de iarna ce urmeaza. Daca doriti sa o faceti in varianta de post adaugati supa de legume si cascaval vegetal , cred ca este la fel de buna .

Ingrediente

  • 2 litri de fond/supa de pui,
  • 2 morcovi,
  • putin ulei de masline,
  • o ceapa alba,
  • 2 tije de telina,
  • un ardei rosu,
  • o cutie de boabe de fasole alba,
  • o mana de boabe de mazare,
  • sare, piper,
  • putin cascaval afumat ( pecorino am pus eu ) ,
  • busuioc ,
  • usturoi .

Mod de preparare

Preparare : se curata si toaca marunt morcovul, ceapa, ardeiul si telina verde. Intr-o caserola se pune putin ulei de masline si se adauga legumele si sare de mare . Se lasa se se inmoaie pret de cateva minute la foc mic si apoi se adauga fondul/supa de pui si usturoiul tocat fin. Se lasa sa clocoteasca la foc mic pret de cateva minute dupa care se adauga mazarea verde si fasolea boabe. Dupa 2 minute se stinge focul, se finalizeaza asezonarea cu sare si piper dupa gust, se adauga busuiocul tocat fin ( eu l-am mixat cu putin ulei de masline si il conserv asa la rece ) .

Se serveste fierbinte cu putin cascaval ras si eventual crutoane.  Se face extrem de repede si este o supa lejera si aromata . Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa italiana cu legume si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de usturoi

Postat de merisor67

Supa crema de usturoi

Curățăm țelina, o spălăm și o tocăm în cuburi mari. Curățăm ceapa, o clătim și o tocăm în bucăți mai mici. De asemeni, curățăm cartoful, îl spălăm și...

Citeste continuarea

Supa crema de legume

Postat de MotanLaOale

Supa crema de legume

Zarzavaturile se curata, se spala si se taie bucati potrivite. Intr-o oala se pune uleiul, ceapa, morcovii, pastarnacul, patrunjelul, telina, se caleste 2-3 minute, se pune putina apa si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2013, 13:48
buna
la 22.11.2013, 13:56
te poftesc la o portie
la 22.11.2013, 13:56
Buna,buna
la 22.11.2013, 14:33
N-am mancat supa cu cascaval,dar arata tare bine supa ta P.S> Operatiunea "Crema de unt cu bezea elvetiana" a reusit
la 22.11.2013, 14:40
buna buna

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking