Supa ruseasca de peste varianta express

Postat de Ksenya in Peste
22 Dec 2019 | 2292 vizualizari
Supa ruseasca de peste varianta express

Reteta de fata o prepar destul de des, atunci cand sunt in criza de timp. Ea este dedicata celor care nu vor sa stea prea mult in bucatarie sau pentru cei care tin post si au dezlegare la peste, cand au musafiri surpriza, pentru vegetarieni, studenti, burlaci sau incepatori :)

Ingrediente

  • 1 morcov spalat si taiat rondele
  • 1 ceapa spalata si tocata grosier
  • 3 cartofi potriviti curatati si taiati cuburi
  • 3 linguri ulei
  • 1 conserva peste in sos de rosii
  • 1 foaie dafin
  • cateva fire de ceapa verde sau fire de praz partea verde tocate
  • marar tocat , dupa gust
  • 2 ,5 litri stoc de legume sau 2,5 litri de apa + o lingura rasa de vegeta de casa (bio)
  • piper dupa gust
  • sare dua gust

Mod de preparare

Sotam ceapa in ulei pana ceapa devine sticloasa,adaugam putina sare si apoi morcovii si foaia de dafin.

Sotam 4 minute adaugam si cartofii amestecam de cateva ori .

Completam cu stocul de legume sau dupa caz cu apa si adaugam vegeta,lasam la foc mic 

15 -20 minute pana cartofii sunt fierti.

Adaugam conserva de peste si  lasam 3-4 minute sa fiarba la foc mic,potrivim de sare si piper.

Oprim flacara si lasam 10 minute sa se racoreasca.

Se serveste cu ceapa verde tocata si cu marar.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ruseasca de peste varianta express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legume

Postat de mirela0911

File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legume

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga de apa, eventual se sterg cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, rasnite proaspat. Se curata cartofii, se spala,...

Citeste continuarea

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Postat de katty

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2019, 16:25
la 22.12.2019, 16:29
Ce rețete faine aduci tu!
la 22.12.2019, 16:44
Imi place reteta!
la 22.12.2019, 17:05
la 22.12.2019, 17:12

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking