Supa Toscana de naut

Postat de Brindusa in Supe
13 Feb 2011 | 6373 vizualizari
Supa Toscana de naut

Ingrediente

  • 400 g naut, fiert
  • 1 l supa clara de pui (poate fi de legume, de vita, sau chiar apa)
  • 1 conserva mica (400 g) de rosii taiate
  • 2 cepe, tocate
  • 1 fir mic de praz, tocat
  • 6 catei de usturoi, tocati
  • 1/4 lingurita rozmarin praf
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru, rasnit
  • 2 linguri ulei de masline

Pentru servit

  • otet balsamic
  • parmezan, ras

Mod de preparare

Incalzeste uleiul si caleste putin ceapa, prazul si usturoiul (3-4 minute)

Pune supa (a mea a fost direct din congelator, asa ca am asteptat sa se dezghete), rosiile, nautul si toate condimentele.

Fierbe la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte (20 minute)

Scoate 6 linguri de naut din supa

Pune restul de supa in blender si mixeaza pana devine o crema.

Fierbe la foc mic 5 minute

Pentru a servi, pune in farfurie 1 lingura de naut, 2 polonice de crema si 1/4 de lingura de otet. Deasupra pune parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Toscana de naut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa italiana cu legume

Postat de rocsi_1612

Supa italiana cu legume

Curatam telina, o taiem bucatele mici. Ceapa o curatam si o tocam, iar morcovul il decojim, il taiem in jumatate pe lungime apoi rondele. Dovlecelul il curatam de coaja, il taiem bucati potrivite,...

Citeste continuarea

Supa de curcan cu galuste

Postat de gicuta69

Supa de curcan cu galuste

  Spalam canea bine si o punem intr-o oala la fiert cu un praf de sare.Indepartam spuma care se formeaza Legumele le curatam si le spalam Telina o dam pe razatoare, iar restul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.02.2011, 23:58
Delicioasa,imi place
la 14.02.2011, 00:32
Trebuie sa fie foarte buna
la 14.02.2011, 05:37
la 14.02.2011, 05:43
Bucataria italiana este preferata mea. Sunt inebunita dupa varietatea de condimente si multitudinea de moduri in care le folosesc. Nimic nu se compara cu o supa cu naut si parmezan.
la 14.02.2011, 07:15
Arata extraordinar de bine

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking