Supa Toscana de naut

Postat de Brindusa in Supe
13 Feb 2011 | 6359 vizualizari
Supa Toscana de naut

Ingrediente

  • 400 g naut, fiert
  • 1 l supa clara de pui (poate fi de legume, de vita, sau chiar apa)
  • 1 conserva mica (400 g) de rosii taiate
  • 2 cepe, tocate
  • 1 fir mic de praz, tocat
  • 6 catei de usturoi, tocati
  • 1/4 lingurita rozmarin praf
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru, rasnit
  • 2 linguri ulei de masline

Pentru servit

  • otet balsamic
  • parmezan, ras

Mod de preparare

Incalzeste uleiul si caleste putin ceapa, prazul si usturoiul (3-4 minute)

Pune supa (a mea a fost direct din congelator, asa ca am asteptat sa se dezghete), rosiile, nautul si toate condimentele.

Fierbe la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte (20 minute)

Scoate 6 linguri de naut din supa

Pune restul de supa in blender si mixeaza pana devine o crema.

Fierbe la foc mic 5 minute

Pentru a servi, pune in farfurie 1 lingura de naut, 2 polonice de crema si 1/4 de lingura de otet. Deasupra pune parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Toscana de naut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de ciuperci

Postat de CameliaComan

Supa crema de ciuperci

Intr-o oala punem uleiul si untul. Adaugam sare si ceapa tocata marunt si cateii de usturoi pasati. Le calim cateva minute. Intre timp spalam si curatam ciupercile. Le taiem in feliute subtiri....

Citeste continuarea

Supa crema de dovleac placintar

Postat de Anett

Supa crema de dovleac placintar

In primul rand curatam cartofile, ceapa si dovleacul si le taiem in cubulete mici. Intr-o oala incingem ulei adaugam fasiile de slanina si ceapa, prajim pentru cateva minute, apoi le scoatem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.02.2011, 23:58
Delicioasa,imi place
la 14.02.2011, 00:32
Trebuie sa fie foarte buna
la 14.02.2011, 05:37
la 14.02.2011, 05:43
Bucataria italiana este preferata mea. Sunt inebunita dupa varietatea de condimente si multitudinea de moduri in care le folosesc. Nimic nu se compara cu o supa cu naut si parmezan.
la 14.02.2011, 07:15
Arata extraordinar de bine

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking