Ingrediente
- 400 g naut, fiert
- 1 l supa clara de pui (poate fi de legume, de vita, sau chiar apa)
- 1 conserva mica (400 g) de rosii taiate
- 2 cepe, tocate
- 1 fir mic de praz, tocat
- 6 catei de usturoi, tocati
- 1/4 lingurita rozmarin praf
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru, rasnit
- 2 linguri ulei de masline
Pentru servit
- otet balsamic
- parmezan, ras
Mod de preparare
Incalzeste uleiul si caleste putin ceapa, prazul si usturoiul (3-4 minute)
Pune supa (a mea a fost direct din congelator, asa ca am asteptat sa se dezghete), rosiile, nautul si toate condimentele.
Fierbe la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte (20 minute)
Scoate 6 linguri de naut din supa
Pune restul de supa in blender si mixeaza pana devine o crema.
Fierbe la foc mic 5 minute
Pentru a servi, pune in farfurie 1 lingura de naut, 2 polonice de crema si 1/4 de lingura de otet. Deasupra pune parmezan ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Toscana de naut" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|