Supa de rosii cu taitei
Postat de ancutsa
Cureți și speli legumele. Într-o oală de 4 litri pentru supă, pui apa la fiert cu sare (după gust ). Când apa fierbe în clocot, pui ulei și următoarele...
Citeste continuareaPostat de ancutsa
Cureți și speli legumele. Într-o oală de 4 litri pentru supă, pui apa la fiert cu sare (după gust ). Când apa fierbe în clocot, pui ulei și următoarele...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Morcovul si patrunjelul se taie rondele. Sunculita si usturoiul se marunteste. Ceapa, ardeiul si telina se taie cuburi. Toate se soteaza in putin ulei....
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Morcovul, patrunjelul radacina si ceapa se curata, se spala si se taie in bucati mai mari. Bucatile de legume se maruntesc timp de 3-5 secunde cu ajutorul robotului de bucatarie ....
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Copănelele se spală, se curăță și se fasonează, după care se pun la fiert, cu 4 litri de apă. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă,...
Citeste continuareaPostat de ravanna
Gatul de curcan se pune la fiert intr-o oala de 5 litri si se lasa la fiert pentru aproximativ 30 minute. Intre timp curatam legumele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Supa clara de pui se da in clocot. Zarzavaturile se feliaza si se reintroduc in zeama. Se pune la fiert foaia de dafin, mararul si cimbrul. Rosiile se incresteaza, se...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se curăță rădăcinoasele, se spală, se taie mărunt și se pun la fiert cu 3 litri de apă. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se curăță ceapa, se spală, se taie...
Citeste continuareaPostat de katty
Curatam prazul si il taiem rondele subtiri. Intr-o oala punem uleiul. In uleiul incins punem rondelele de praz si le lasam sa se inmoaie usor. Adaugam legumele congelate. Amestecam usor pana...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Legumele se curata, se spala si se taie cuburi mai mici. Ceapa si usturoiul trebuie tocate mai marunt. Bucatile de peste se spala si se taie cuburi. Sotati in ulei de...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Varza se taie marunt si se pune la fiert in moare. Legumele se curata si se maruntesc in functie de preferinte. Carnea de porc se taie cubulete. Asemenea si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|